Mr Yvette van der Voort

toegevoegd notaris | hoofd van afdeling onroerend goed

Yvette (1976) is opgegroeid in Zoutelande en heeft in Middelburg op de middelbare school (CSW) gezeten. Daarna heeft zij notarieel recht gestudeerd in Leiden. In 2000 is zij begonnen als kandidaat-notaris bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn in Den Haag, op de sectie Ondernemingsrecht.  Na nog enkele maanden op de sectie Onroerend Goed te hebben gewerkt, is zij na twee jaar naar Twente verhuisd, waar Yvette vijf jaar heeft gewerkt bij Kuhlmann & Hulshof in Borne. Yvette heeft graag persoonlijk contact met cliënten, op het kantoor in Borne heeft zij zich bekwaamd in het familierecht.  "In Den Haag werkte ik op een heel groot kantoor, waar - zeker op de sectie Ondernemingsrecht - bijna alles per volmacht werd afgehandeld, ik zag bijna nooit een cliënt in levende lijve. Dat vond ik wel jammer. In Borne kwamen er gelukkig wel veel mensen over de vloer".

In 2007 is zij teruggekeerd naar Zeeland en heeft tot 2010 bij Frantzen en Van Sisseren (thans Zeeuwse Alliantie) in Goes gewerkt waar zij als waarnemer van de notarissen veel aktes heeft gepasseerd  en werkzaam was op de sectie Onroerend Goed. Zij heeft ook de specialisatiecursus Projectontwikkeling gevolgd.

In 2010 heeft Yvette de overstap gemaakt naar Notarispraktijk Van Dongen. "Het is erg leuk om in Middelburg terug te zijn. Zeeland is zo'n klein wereldje, ik kom geregeld mensen tegen die ik van vroeger ken".  Zij behandelt  met name het complexe onroerend goed en is bestaande relaties ook graag van dienst op het gebied van het familierecht. Yvette is zeer dienstverlenend ingesteld en probeert zo veel mogelijk aan de wensen van de cliënten tegemoet te komen. "Ik zeg niet graag 'nee' tegen klanten en probeer altijd een oplossing te vinden."

Op 26 april 2017 heeft Yvette een nieuwe mijlpaal bereikt. Op die datum is zij 's middags om 15:00 uur op de rechtbank in Den Bosch beëdigd tot toegevoegd notaris. Dit was op dag af 17 jaar na haar afstuderen.

Yvette is graag onder de mensen en passeert daarom vaak de aktes. Ook onderhoudt ze het contact met relaties door aanwezig te zijn op netwerkbijeenkomsten. Ze is lid van ondernemersvereniging "De Zijkamer" en zit in het bestuur van Stichting Vrienden van het Zeeuws Archief.

Haar vrije tijd brengt Yvette graag door in bijzijn van haar paard. Ook wandelt ze graag met de hond, of leest ze een (spannend) boek.