Ruim 20 jaar ervaring in
ondernemingsrecht

Wanneer u een bedrijf begint, loopt u risico. Wij helpen u de risico’s in beeld te krijgen en waar mogelijk te beperken. Daarom adviseren wij u bij het kiezen van een rechtsvorm die bij u en uw bedrijf past. Bij fusies en splitsingen kunnen wij u adviseren over de juridische afhandeling. Bij elke fase hoort een ander vraagstuk, waardoor de oplossing ook weer anders is. Wij zorgen er altijd voor dat u goed bent voorbereid. In nauw overleg met uw accountant en fiscalist zorgen wij voor de beste oplossing voor u en uw bedrijf.

Meer dan alleen juridisch

De activiteiten die met een bedrijf te maken hebben, staan niet op zichzelf. U bent als ondernemer ook als privépersoon daarbij betrokken. Met onze notariële expertise en uw bedrijfsinzicht weten wij waarop wij moet letten. Voor de financiële en fiscale onderwerpen werken wij nauw samen met uw accountant en belastingadviseur. Wat wij belangrijk vinden, is dat u er niet alleen voor staat bij het nemen van belangrijke beslissingen. Beslissingen die niet alleen belangrijk zijn voor uw bedrijf maar zeker ook voor u privé.

Notaris Ruud van Dongen heeft meer dan twintig jaar ervaring en is gepromoveerd specialist op het gebied van het ondernemingsrecht. Samen met uw accountant en belastingadviseur analyseert hij wat er voor u en uw bedrijf mogelijk is. Dat kan uiteindelijk resulteren in een algemene volmacht, een levenstestament of een ondernemerstestament voor u privé en in een aandelenoverdracht, een aandeelhoudersovereenkomst of een statutenwijziging voor u als ondernemer. 

Meer weten?

Gerelateerde onderwerpen

Nieuws