Uw betrouwbare notaris voor Arnemuiden

Heeft u een woning gekocht in Arnemuiden en zoekt u een notaris voor de overdracht? Wilt u uw bedrijfsopvolging goed regelen? Of wilt u uw nalatenschap goed op papier zetten? In al deze situaties is Notarispraktijk Van Dongen, vlakbij Arnemuiden gevestigd, uw partner. Laat ons maar zorgen voor de kleine lettertjes, dan kunt u zich met een gerust hart focussen op waar het echt om draait: de toekomst.

Scheepshypotheek

Onze notarispraktijk heeft enkele bijzondere expertises in huis. Bijvoorbeeld op het gebied van scheepshypotheken. Overweegt u een schip in Arnemuiden te kopen, of wilt u uw schip verkopen? Dan kunnen wij u met juridisch en notarieel advies terzijde staan.

Familierecht

Ook wanneer u een samenlevingscontract wilt opstellen, een bedrag aan uw (klein)kinderen wilt schenken, uw testament wilt opstellen of een echtscheiding moet afwikkelen, kunnen we u daarbij helpen. Notarispraktijk Van Dongen heeft alle kennis en ervaring om u bij te staan bij de grote stappen in uw leven. Daarbij hoort uiteraard ook het kopen of verkopen van een woning in Arnemuiden!

Recreatiewoning Arnemuiden

Komt u niet uit Arnemuiden, maar overweeg u er een recreatiewoning te kopen? Ook daarbij kan onze notaris u begeleiden. Niet alleen bij de overdracht, maar ook daarvoor al. Want wij kennen de regio als geen ander en zijn op de hoogte van lokale omstandigheden waar u zelf misschien geen weet van heeft. Kom dus gerust bij ons langs met uw koopcontact voordat u het tekent, we lopen het graag samen met u na.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Maak dan een afspraak op ons kantoor in het historische centrum van Middelburg, vlakbij Arnemuiden. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen, zowel privé als zakelijk.

Meer weten?

Direct contact?

0118-760600

Zoekt u een ervaren notaris in Zeeland? Vanuit ons notariskantoor in centrum Middelburg leveren wij u graag maatwerk.

Notarispraktijk Van Dongen is gevestigd aan de Dam in het historische centrum van Middelburg, de hoofdstad van Zeeland. Het is een notariskantoor met een lange traditie in het notariaat. Een traditie die al in de 19e eeuw is begonnen. Wij zijn trots op onze geschiedenis. Wij zijn praktisch ingesteld, zonder dat wij onze kennis vergeten in te zetten. Wij zijn juridische adviseurs, zonder als notaris te verzanden in vakjargon. Wij begeleiden u bij vaak voor u lastige maar ook belangrijke onderwerpen. Wij beantwoorden uw vragen in helder Nederlands.

  • Gewoon; wij staan met beide benen op de grond.
  • Goed; wij leveren kwaliteit.
  • Geregeld; wij regelen uw zaken.
  • Wij regelen uw financiële zaken van geboorte tot het hiernamaals

  • Advies op het gebied van hypotheek voor uw huis, recreatiewoning of schip

  • Specialist in ondernemingsrecht en bijkomende zaken