Notaris Veere

Heeft u onlangs een nieuwe woning gekocht in Veere? Draagt u uw bedrijf in Veere over aan de volgende generatie? Of gaat u trouwen in het historische stadhuis van Veere en wilt u alles goed regelen met huwelijkse voorwaarden? Bij deze grote stappen in het leven kunt u een deskundige notaris goed gebruiken. Notarispraktijk Van Dongen staat al decennialang mensen in Veere en omstreken bij tijdens het zetten van deze grote stappen.

Recreatiewoning in Veere

Veere is een zeer aantrekkelijke vakantieplaats. Veel mensen dromen ervan om een vakantiewoning te bezitten in Veere en voor sommige gelukkigen wordt die droom werkelijkheid. Heeft u plannen om een recreatiewoning te kopen in Veere? Notaris Van Dongen staat u graag bij. Wij zijn immers als geen ander op de hoogte van de lokale stand van zaken en kunnen uw koopovereenkomst voor u nakijken voordat u deze ondertekent. Zo helpen wij u bij het realiseren van uw droom: een eigen plekje in Veere!

Notaris zakelijk

Maar ook voor mensen die in Veere hun bedrijf hebben, kunnen we veel betekenen. Zo kunnen we u helpen bij het opstellen van overeenkomsten en bij het goed regelen van bedrijfsopvolging of bedrijfsovername. Daar komt veel bij kijken. Notaris Van Dongen heeft ruim twee decennia ervaring in het ondernemingsrecht en zorgt ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Scheepshypotheek

Als een van de weinigen in Nederland heeft Notarispraktijk Van Dongen expertise op het gebied van scheepshypotheken. Want het kopen, verkopen of overdragen van een schip in de haven van Veere is heel iets anders dan het kopen van een huis in het historische centrum van Veere! Daarom staan we u bij met advies op maat.

Maak kennis met onze notaris

Heeft u behoefte aan een notaris die niet verzandt in juridisch jargon, maar met praktische oplossingen komt? Dan is Notarispraktijk Van Dongen, gevestigd in Middelburg vlakbij Veere, voor u de juiste keuze. Laat ons maar zorgen voor de kleine lettertjes, dan kunt u zich richten op waar het écht om draait: de toekomst. Maak vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek, waarin we u alles vertellen over onze heldere en duidelijke aanpak.

Meer weten?

Direct contact?

0118-760600

Zoekt u een ervaren notaris in Zeeland? Vanuit ons notariskantoor in centrum Middelburg leveren wij u graag maatwerk.

Notarispraktijk Van Dongen is gevestigd aan de Dam in het historische centrum van Middelburg, de hoofdstad van Zeeland. Het is een notariskantoor met een lange traditie in het notariaat. Een traditie die al in de 19e eeuw is begonnen. Wij zijn trots op onze geschiedenis. Wij zijn praktisch ingesteld, zonder dat wij onze kennis vergeten in te zetten. Wij zijn juridische adviseurs, zonder als notaris te verzanden in vakjargon. Wij begeleiden u bij vaak voor u lastige maar ook belangrijke onderwerpen. Wij beantwoorden uw vragen in helder Nederlands.

  • Gewoon; wij staan met beide benen op de grond.
  • Goed; wij leveren kwaliteit.
  • Geregeld; wij regelen uw zaken.
  • Wij regelen uw financiële zaken van geboorte tot het hiernamaals

  • Advies op het gebied van hypotheek voor uw huis, recreatiewoning of schip

  • Specialist in ondernemingsrecht en bijkomende zaken