Notaris voor maatwerk in Zeeland

Zoekt u een betrouwbare notaris in Zeeland? Een praktijk die u kan bijstaan bij de grote stappen in het leven, zoals de aankoop van een woning, een bedrijfsovername of een echtscheiding? Notarispraktijk Van Dongen heeft een historie die teruggaat tot de negentiende eeuw en staat zijn klanten in Zeeland terzijde met praktisch advies.

Kantoor in Middelburg

Vanuit het kantoor in Middelburg, de hoofdstad van Zeeland, levert notaris Van Dongen samen met zijn team maatwerk. De notarispraktijk heeft een brede expertise: van testamenten en huwelijkse voorwaarden tot statuten voor een vereniging of stichting en van bedrijfsopvolging tot hypotheekaktes. We hebben ruim twintig jaar ervaring in ondernemingsrecht, maar ook familierecht behoort tot onze expertises. Dat maakt van Van Dongen een notarispraktijk met een allround expertise voor alle grote momenten in uw leven.

Recreatiewoning in Zeeland

Ook wanneer u een recreatiewoning in Zeeland aanschaft of verkoopt, heeft u een notaris nodig. Notarispraktijk Van Dongen heeft jarenlange expertise op het gebied van vakantiewoningen in Zeeland en kan u dienstverlening op maat bieden. Niet alleen bij de overdracht, maar ook daaraan voorafgaand kunnen we u begeleiden bij de aankoop van uw recreatiewoning in Zeeland. Want wellicht zijn er lokale omstandigheden waarvan u nog niet op de hoogte bent.

Scheepshypotheek

Als een van de weinigen notarissen in Zeeland heeft Notarispraktijk Van Dongen expertise op het gebied van het aankopen of verkopen van een schip en de bijbehorende scheepshypotheek. Wij weten waar u op moet letten en adviseren u over de juridische zaken omtrent de aankoop of verkoop van uw schip. Want een schip overdragen is iets heel anders dan een woning overdragen.

Maak een afspraak

Notarispraktijk Van Dongen is uw ervaren, betrouwbare notaris in Zeeland. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak op ons kantoor. We vertellen u graag alles over onze dienstverlening.

Meer weten?

Direct contact?

0118-760600

Zoekt u een ervaren notaris in Zeeland? Vanuit ons notariskantoor in centrum Middelburg leveren wij u graag maatwerk.

Notarispraktijk Van Dongen is gevestigd aan de Dam in het historische centrum van Middelburg, de hoofdstad van Zeeland. Het is een notariskantoor met een lange traditie in het notariaat. Een traditie die al in de 19e eeuw is begonnen. Wij zijn trots op onze geschiedenis. Wij zijn praktisch ingesteld, zonder dat wij onze kennis vergeten in te zetten. Wij zijn juridische adviseurs, zonder als notaris te verzanden in vakjargon. Wij begeleiden u bij vaak voor u lastige maar ook belangrijke onderwerpen. Wij beantwoorden uw vragen in helder Nederlands.

  • Gewoon; wij staan met beide benen op de grond.
  • Goed; wij leveren kwaliteit.
  • Geregeld; wij regelen uw zaken.
  • Wij regelen uw financiële zaken van geboorte tot het hiernamaals

  • Advies op het gebied van hypotheek voor uw huis, recreatiewoning of schip

  • Specialist in ondernemingsrecht en bijkomende zaken