Uw notaris in Noord-Beveland

Woont u in Noord-Beveland en heeft u een notaris nodig? Bijvoorbeeld om een erfenis af te wikkelen, een woning over te dragen of een stichting op te richten? Notarispraktijk Van Dongen heeft alle expertise in huis die u zoekt. We helpen u graag met de grote stappen in het leven.

Brede kennis

Notarispraktijk Van Dongen is van alle markten thuis. We hebben bijvoorbeeld ruim twintig jaar ervaring in het ondernemingsrecht. Met onze schat aan juridische en notariële kennis kunnen we u begeleiden wanneer u uw bedrijf in Noord-Beveland wilt verkopen, of wanneer u bijvoorbeeld een aandeelhouders- of een managementovereenkomst nodig hebt.

Familierecht

Maar ook op het gebied van familierecht leveren we maatwerk en expertise. In een tijd waarin gezins- en familierelaties steeds complexer worden, is het belangrijk om bepaalde zaken goed te regelen bij de notaris. Daarom kunt u bij ons terecht voor huwelijkse voorwaarden, de afwikkeling van uw echtscheiding, uw testament of het regelen van de voogdij over uw kinderen. We zorgen ervoor dat u niets over het hoofd ziet en u zich met een gerust hart op de toekomst kunt richten.

Recreatiewoning Noord-Beveland

Gaat u een recreatiewoning in Noord-Beveland aanschaffen? Dan is het goed om te weten dat Notarispraktijk Van Dongen jarenlange ervaring in huis heeft op het gebied van de aan- en verkoop van recreatiewoningen. Wij zijn bekend in de regio en zijn op de hoogte van lokale omstandigheden die u wellicht niet kent. Kom dus gerust alvast met uw koopovereenkomst met ons langs, voordat u deze tekent. We begeleiden u graag bij uw aankoop in Noord-Beveland.

Scheepshypotheek

Als een van de weinige notarissen in Nederland heeft Notarispraktijk Van Dongen ervaring met en kennis van scheepshypotheken. De overdracht van een schip is namelijk iets heel anders dan de overdracht van een huis en daarom staan we u graag terzijde met juridisch en notarieel advies.

Maak een afspraak

We vertellen u graag alles over onze dienstverlening tijdens een persoonlijk gesprek op ons kantoor. Notarispraktijk Van Dongen is gevestigd in een historisch pand in hartje Middelburg, in de regio Noord-Beveland. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer weten?

Direct contact?

0118-760600

Zoekt u een ervaren notaris in Zeeland? Vanuit ons notariskantoor in centrum Middelburg leveren wij u graag maatwerk.

Notarispraktijk Van Dongen is gevestigd aan de Dam in het historische centrum van Middelburg, de hoofdstad van Zeeland. Het is een notariskantoor met een lange traditie in het notariaat. Een traditie die al in de 19e eeuw is begonnen. Wij zijn trots op onze geschiedenis. Wij zijn praktisch ingesteld, zonder dat wij onze kennis vergeten in te zetten. Wij zijn juridische adviseurs, zonder als notaris te verzanden in vakjargon. Wij begeleiden u bij vaak voor u lastige maar ook belangrijke onderwerpen. Wij beantwoorden uw vragen in helder Nederlands.

  • Gewoon; wij staan met beide benen op de grond.
  • Goed; wij leveren kwaliteit.
  • Geregeld; wij regelen uw zaken.
  • Wij regelen uw financiële zaken van geboorte tot het hiernamaals

  • Advies op het gebied van hypotheek voor uw huis, recreatiewoning of schip

  • Specialist in ondernemingsrecht en bijkomende zaken